Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Camere

Cameră dublă

Camera dublă a fost complet renovată în anul 2019 și dispune de o suprafață generoasă, de 18 mp. Atunci când nu ești la plajă te poți relaxa în balconul cu vedere spre bulevard sau spre lacul Siutghiol.

Camerele sunt elegant mobilate și decorate în culori calde, ce întregesc armonia și denotă confort și prospețime. Ele sunt alcătuite fie din două paturi alăturate, fie dintr-un pat matrimonial pentru un somn cât mai liniștit. Asigurăm confortul de care ai nevoieîntr-o vacanță, atât pentru odihnă, cât și pentru activitățile tale obișnuite.

Pentru acces facil în orice cameră, hotelul nostru a fost dotat cu lift, în urma lucrărilor de renovare din anul 2019.

Hotelul Piccadilly dispune de 155 de astfel de camere duble, destinate cazării a cel mult 2 adulți și 2 copii. Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, cu baie proprie cu cabină de duș, TV LED, instalație de climatizare, minibar, seif și internet wireless de mare viteză gratuit.

Pentru camerele cu vedere la lac, se va achita un supliment de 25 lei/zi, la check-in, in functie de disponibilitatea de la acel moment.


Apartament

Pentru confortul familiei tale te așteptăm cu cele mai bune servicii de cazare în apartamentele noastre proaspăt renovate. Atât apartamentele cât și camerele dispun de balcon propriu, în care te poți relaxa ori de câte ori simți nevoia. Apartementele sunt spațioase cu o suprafață de aproximativ 30 mp și includ tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță reușită: un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea extensibilă și o baie proprie cu cabină de duș.

Pentru acces facil în apartamentele de la etajele superioare, hotelul nostru a fost dotat cu lift, în urma lucrărilor de renovare din anul 2019.Apartementele au vedere înspre lacul Siutghiol sau înspre bulevard și pot găzdui până la 3 adulți și 1 copil, sau 2 adulți și 2 copii.

Accesul se realizează prin intermediul cartelelor magnetice pentru siguranță și intimitate pe toată durata sejurului. În plus, beneficiezi de TV LED, instalație de climatizare, minibar, seif și internet wireless de mare viteză gratuit.

Pentru apartametele cu vedere la lac, se va achita un supliment de 25 lei/zi, la check-in, in functie de disponibilitatea de la acel moment.


CHR PICADILLY S.R.L.