Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Restaurant și terasă

LOCURI IN RESTAURANT

240

LOCURI IN GRADINA

100

LOCURI PE TERASA

100

Bucătarul nostru selecționează întotdeauna cele mai proaspete alimente pentru preparate culinare delicioase. În acest fel suntem 100% siguri că preparatele culinare sunt proaspete și sănătoase. Cu o linie de bucătărie nouă și ultra-performantă, băcătarul și echipa sa gătesc repede și foarte bine atât bucate tradiționale românești cât și bucate specifice altor țări.Pentru a începe fiecare zi cu zâmbetul pe buze îți oferim micul dejun îmbelșugat și servit sub formă de bufet suedez, urmate de prânzul și cina a la carte. Astfel, te bucuri de un răsfăț culinar complet în sejurul tău, având parte mereu de preparate noi, delicioase, care satisfac orice gusturi.

Terasa hotelului este locul în care te vei simți cel mai bine. Aici organizăm ocazional seri cu muzică live și seri de dans pe muzică retro. Cu mic, cu mare, ne bucurăm de zilele frumoase de vară și de momente de calitate petrecute împreună.Dacă simți nevoia de liniște, te poți retrage în grădina privată a hotelului, una dintre cele mai mari din stațiunea Mamaia. Apusul de soare, cu toată emoția care îl însoțește, este inclus.Și pentru că vrem să te bucuri de cele mai bune condiții de cazare și de masă, ne asigurăm în permanență că beneficiezi de toată atenția noastră. Avem personal prompt, amabil și prietenos și asigurăm curățenie permanentă atât pentru camere cât și pentru spațiile verzi din jurul hotelului.

În plus, te poți relaxa la marginea lacului pe unul dintre șezlongurile disponibile doar pentru turiștii noștri.


Adrian ,

Master Chef

Andrei Trandafir ,

Manager

Meniul nostru

Feluri principale
BUCURA-TE DE SPECIALITATEA CASEI

Aici gasesti specialitatea casei

Biban de mare la gratar

Cea mai populara mancare din peste de la PICCADILLY este biban de mare la gratar.

Aperol Spritz

Cocktail-ul verii este Aperol Spritz. Preparat din trei părţi prosecco, două părţi Aperol și o parte apă minerală. Se servește cu o felie de portocală, pentru a sublinia notele citrice, și multă gheaţă. Reţeta perfectă pentru o seară tori

CHR PICADILLY S.R.L.