Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

HAI ÎN MAMAIA LA PICCADILLY HOTEL

Te așteaptă o oază de relaxare, discreție, liniște și natură.

Vezi camere

Numar de camere

172

Locuri in restaurant

240

Locuri pe terasa

100

hotel piccadilly mamaia lines hotel piccadilly
Bun venit,

Relaxează-te in hotelul nostru


Începere implementare măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate

beneficiarilor” - CHR PICADILLY S.R.L.

CHR PICADILLY S.R.L. anunță lansarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru

acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în

anexa nr.2” proiect număr RUE 10008 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de

lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării

contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost

MEEMA)/ A.I.M.M.A.I.P.E. Constanţa , M2-10008 / 27.07.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii CHR PICADILLY S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni.

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe

o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea totală a proiectului este de 542.885,45 lei din care:

472.074,30 lei grant acordat

70.811,1450 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020PROCEDURI IMPLEMENTATE impotriva riscului infectarii cu COVID - 19

În vederea garantarii continuitatii activitatilor de cazare in conditii stricte de siguranta, s-au implementat recomandarile Ministerului Sanatatii pentru gestionarea riscului igienico-sanitar precum si un set de masuri suplimentare în materie de prevenire si gestiune a urgentei epidemiologice cu COVID-19:

Personalul hotelului este monitorizat zilnic. Au fost instalate dispensere cu dezinfectant la intrarea in hotel, la lift, intrarea in restaurant/ pe terasa. Exista semnalistica specifica pentru oaspeti privind distantarea sociala.

Este obligatoriu purtarea mastii in spatiile comune, in special in zona de servire a micului dejun sistem bufet suedez.

Folosirea lifturilor va fi facuta doar daca este strict necesar, de catre cel mult 2 persoane odata (recomandat din aceeasi familie), care vor purta masti de protectie. Personalul care executa operatiunile de curatare si dezinfectie a fost si este instruit corespunzator . S-a amenajat un panou de protectie (plexiglas) la receptie astfel încât sa fie favorizata distantarea sociala.

Oaspetii vor primi la check-in pentru completare, o declaratie pe proprie raspundere in scopul reducerii riscului de imbolnavire cu virusul Covid-19 si se va folosi un termometru digital, pentru a putea monitoriza temperatura persoanelor care urmeaza a fi cazate. Daca va depasi 38 grade nu li se va permite accesul în unitate.

TERASA : Se stabileste un numar maxim de 4 personae care pot ocupa o masa, cu conditia respectarii unei distante de 1,5 m intre persoane, exceptie facand membrii aceleasi familii, care au acelasi domiciliu. Se asigura respectarea unei distante de minim 2 m intre ocupantii scaunelor meselor alaturate.

Mesele de pe terasa vor fi dispuse la distanta recomandata de 2 metri si nu vor putea fi mutate; servirea meselor incluse sau a la carte se va face pe terasa hotelului. Toate spatiile comune si camerele se vor aerisi zilnic. Produsele folosite pentru dezinfectare/curatare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificari impotriva coronavirus.

Angajatii vor purta masca si vor fi informati permanent cu privire la masurile de siguranta ce trebuie respectate.

Siguranta tuturor este pe primul loc! Va asteptam cu drag si cu incredere sa va petreceti urmatorul sejur la Piccadilly!


Hotel Piccadilly de 3 stele este amplasat în centrul stațiunii Mamaia, la doar 150 de metri distanță de malul Mării Negre. Aici vei găsi o adevărată oază de relaxare verde, cu gazon scurt, copaci atent tunși, băncuțe și alei pietruite. Hotelul are o localizare excepțională fiind aproape de majoritatea atracțiilor turistice din stațiunea Mamaia. Pe o rază de 250 de metri se află zona Cazino cu terase, restaurante, cluburi, magazine, piațetă, bancomat, telegondolă, farmacie și terasa cu muzică live. Cu toate acestea, Hotel Piccadilly se află departe de zgomotul stațiunii, fiind situat pe partea cu lacul Siutghiol, într-o oază de verdeață.

Pentru camerele/ apartamentele cu vedere la lac, se va achita un supliment de 25 lei/zi la check-in, in functie de disponibilitatea de la acel moment.

Cazare și relaxare

Alege un sejur la Hotel Piccadilly

Petrece-ți vacanța la malul Mării Negre într-o locație cu adevărat deosebită. Bucură-te de terasa cu vedere spre lac, de preparate culinare gustoase și de momente de relaxare fără griji, iar daca vrei sa faci sport, ne-am dotat cu o sala de fitness. Avem rețeta unui sejur memorabil pentru tine și familia ta.

hotel services mamaia

Odihna

hotel services mamaia

Parc linistit

hotel services mamaia

Masa sanatoasa

hotel services mamaia

Distractie si Sport

De ce să stai la noi

Iată 6 motive care te vor convinge

facility hotel mamaia

Camera

Un refugiu de liniște și relaxare cu design modern și confort de 3 stele. Alege o cameră simplă, dublă sau apartament pentru o vacanță reușită. După reabilitarea din 2019, hotelul a fost dotat și cu lift.

facility hotel mamaia

Masa

Îți încântăm simțurile cu cele mai proaspete și diversificate preparate, pentru un plus de energie în vacanța ta pe litoral.

facility hotel mamaia

Localizare

Îți încântăm simțurile cu cele mai proaspete și diversificate preparate, pentru un plus de energie în vacanța ta pe litoral.

facility hotel mamaia

Distracția

La noi este imposibil să te plictisești. Organizăm ocazional concerte live pe terasă, seri de dans pe muzică retro și cursuri de windsurfing. În plus ai acces la zona de relaxare pe malul lacului Siutghiol.

facility hotel mamaia

Parc pentru copii

Îți punem la dispoziție una dintre cele mai mari grădini private din Mamaia. De pe terasa noastră, poți supraveghea cu atenție copiii în spațiul de joacă special amenajat, în timp ce te bucuri de atmosferă.

facility hotel mamaia

Parcare privată

Hotelul Piccadilly dispune de o parcare privată generoasă și gratuită, la doar câțiva pași. În limita locurilor disponibile, îți poți parca mașina în siguranță, fără costuri suplimentare.

CHR PICADILLY S.R.L.