Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Hotel Piccadilly

Apartament

4 persoane

50 mp 2


Pentru confortul familiei tale te așteptăm cu cele mai bune servicii de cazare în apartamentele noastre proaspăt renovate. Atât apartamentele cât și camerele dispun de balcon propriu, în care te poți relaxa ori de câte ori simți nevoia. Apartementele sunt spațioase cu o suprafață de aproximativ 30 mp și includ tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță reușită: un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea extensibilă și o baie proprie cu cabină de duș.

Pentru acces facil în apartamentele de la etajele superioare, hotelul nostru a fost dotat cu lift, în urma lucrărilor de renovare din anul 2019.Apartementele au vedere înspre lacul Siutghiol sau înspre bulevard și pot găzdui până la 3 adulți și 1 copil, sau 2 adulți și 2 copii.

Accesul se realizează prin intermediul cartelelor magnetice pentru siguranță și intimitate pe toată durata sejurului. În plus, beneficiezi de TV LED, instalație de climatizare, minibar, seif și internet wireless de mare viteză gratuit.Servicii camera

Aer conditionat
Balcon
Televizor
Wi-Fi
Baie privata
Pat matrimonial

Rezervarea ta

Rezervările pot fi comunicate prin telefon, internet (completând un formular online) sau direct la recepție. Solicitările de rezervare trimise prin intermediul formularului online devin garantate după confirmarea în scris a agentului de rezervări.
CHR PICADILLY S.R.L.