Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Hotel Piccadilly

Cameră dublă

2 persoane

18 mp 2


Camera dublă a fost complet renovată în anul 2019 și dispune de o suprafață generoasă, de 18 mp. Atunci când nu ești la plajă te poți relaxa în balconul cu vedere spre bulevard sau spre lacul Siutghiol.

Camerele sunt elegant mobilate și decorate în culori calde, ce întregesc armonia și denotă confort și prospețime. Ele sunt alcătuite fie din două paturi alăturate, fie dintr-un pat matrimonial pentru un somn cât mai liniștit. Asigurăm confortul de care ai nevoieîntr-o vacanță, atât pentru odihnă, cât și pentru activitățile tale obișnuite.

Pentru acces facil în orice cameră, hotelul nostru a fost dotat cu lift, în urma lucrărilor de renovare din anul 2019. Hotelul Piccadilly dispune de 155 de astfel de camere duble, destinate cazării a cel mult 2 adulți și 2 copii.Toate camerele sunt dotate cu cartele magnetice de acces, cu baie proprie cu cabină de duș, TV LED, instalație de climatizare, minibar, seif și internet wireless de mare viteză gratuit.Servicii camera

Aer conditionat
Balcon
Televizor
Wi-Fi
Baie privata
Pat matrimonial

Rezervarea ta

Rezervările pot fi comunicate prin telefon, internet (completând un formular online) sau direct la recepție. Solicitările de rezervare trimise prin intermediul formularului online devin garantate după confirmarea în scris a agentului de rezervări.
CHR PICADILLY S.R.L.